Natuurlijk kost het gebouw (verzekering, onderhoud, WOZ Waarde) en de daarin aanwezige gevelkachels (gas) , verlichting, beveiliging, wifi en verzekering van de vitrinekasten de stichting ‘Home of Football’ op jaarbasis veel geld. Het zou fantastisch zijn, als deze kosten gedekt worden door gelden van mensen of bedrijven, die vriend van onze stichting ‘Home of Football’ zijn geworden. Dan kunnen wij hopelijk nog tientallen jaren doorgaan met onze passie, dat in het teken zal blijven staan van de twee genoemde stichtingen Spieren voor Spieren en Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding.

De “Vrienden” van onze stichting Home of Football hebben als doel:

  • Een jaarlijkse donatie (individueel te bepalen) leveren aan de stichting om de exploitatie van het museum rond te krijgen
  • Het surplus van de bijdragen van de ‘vrienden’ op de exploitatiekosten komen ten goede van de stichting ‘Bergh in het Zadel’ voor de kankerbestrijding en ‘Spieren voor Spieren’ voor kinderen met een spierziekte.

Als tegenprestatie organiseert de stichting jaarlijks een leuke activiteit die in het teken staat van voetbal en het museum voor ‘de vrienden’. Daarnaast zullen ‘de vrienden’ op de hoogte gehouden worden van de stichting en haar museum door middel van nieuwsbrieven.

Aanmelden kan hier.