Wij als bestuur van de stichting Home of Football hebben in 2019 weer diverse  avonden vergaderd en hebben telkens de collectebus geledigd en de vrije giften geteld. Penningmeester Fred Willemsen heeft samen met bestuurslid Wilbert Esselink en voorzitter Leo Gerhardus het muntgeld en papiergeld bij elkaar geteld op de bestuursvergaderingen van 11 maart, 6 mei, 13 juni , 18 juni , 29 juli en 15 oktober jl. en we komen op dit moment op een totaal van EUR 2.698,65.

Dat is een fantastische tussenstand , want we hebben nog een aantal rondleidingen te gaan tot onze volgende bestuursvergadering op woensdag 18 december a.s. 19.30 uur. Dan weten we de opbrengst van onze laatste telling van de collectebus en hebben we het totaal van de vrije giften over het jaar 2019 bij elkaar en kunnen we op basis van 50 % en 50 % het geld voor het einde van het jaar overmaken naar onze twee goede doelen, namelijk de stichting Bergh in het Zadel voor kankerbestrijding en de stichting Spieren voor Spieren.

Als bezoekers nog willen komen , kan dit t/m zaterdag 14 december 2019.

Daarna heeft Fred weer even de tijd om zijn nieuw aangeschafte voetbalspullen in te richten en op te hangen , zodat we in het nieuwe jaar 2020 een frisse start kunnen maken.


Donderdag 27 december 2018 hadden we onze bestuursvergadering en voor de laatste maal van het jaar 2018 werd de collectebus geopend en de vrije giften geteld.

Penningmeester Fred Willemsen was net zoals bestuurslid Wilbert Esselink en voorzitter Leo Gerhardus enorm onder de indruk van het totaal aan vrije giften over het jaar 2018, namelijk 2.800,00 Euro !!!


Het is nu maandag 12 november2018 en als we naar de tussenstand kijken , zien we het volgende :

We hebben tot nu toe in 2018 EUR 2.383,60 aan vrije giften voor de 2 goede doelen mogen ontvangen. Onze volgende bestuursvergadering staat gepland voor donderdag 27 december a.s. We hebben nog een aantal rondleidingen te gaan en hopen weer een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. Tot nu toe hebben we 72 rondleidingen gedaan en 509 bezoekers mogen verwelkomen. De totale teller vanaf 1 juli 2017 t/m nu staat dus op EUR 4.444,80 voor de twee goede doelen.

Tijdens onze laatste bestuursvergadering op maandag 18 december jl. hebben bestuurslid Wilbert Esselink en penningmeester Fred Willemsen wederom de collectebus geopend en geteld. Het voltallige bestuur kwam tot de conclusie, dat het totaal aan vrije giften (van 2 juli t/m 17 december 2017) een heel mooi bedrag was, nl. EUR 1.696,20.

Daarnaast werden er ook nog 23 boeken met de titel “Achterhoekse Kearls “ verkocht, hetgeen tot gevolg had, dat er van de 20 euro (koopprijs boek) ook nog eens 5 euro per boek naar de twee goede doelen gaat. Dus als extraatje toch een mooi bedrag van 23 x 5 euro = 115 euro.

De vrije giften van de bezoekers in de collectebus en de verkoop van het boek bracht het totaal op EUR 1.811,20.

Penningmeester Fred Willemsen heeft namens de stichting Home of Football op 22 december 2017 EUR 905,60 (de helft van het totaal) overgemaakt naar de stichting Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding. Op dezelfde dag heeft Fred EUR 1.155,60 overgemaakt aan de stichting Spieren voor Spieren. Dit was EUR 905,60 + EUR 250,00. Het laatste bedrag was als donatie op het IBAN van de stichting Home of Football binnengekomen met als vermelding donatie aan de stichting Spieren voor Spieren.

Wij zijn TROTS op onze bezoekers. BEDANKT voor uw vrije gift en het kopen van het boek de Achterhoekse Kearls.

Vanaf zondag 2 juli 2017 t/m zaterdag 3 februari 2018 hebben we 42 rondleidingen verzorgd. Het is prachtig om te kunnen doen. De bezoekers zijn zeer enthousiast en komen met leuke anekdotes en scherpe vragen. Men brengt zelfs leuke attributen mee zoals o.a. leren voetballen, schitterende voetbalkaartjes, prachtige foto’s en boeken, een horloge en historische stukje doelnet.

. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor uw enthousiaste bezoek, vrije giften en presentjes.

We zijn begonnen op zondag 2 juli 2017. Het eerste bezoek bestond uit een groep van zeven personen. We hebben rondleidingen gedaan voor een groep van 14, 16 ja zelfs 22 personen !!! Maar ook een rondleiding verzorgd voor 3 personen, 2 personen of zelfs één persoon.


Het totaal aantal bezoekers staat t/m zaterdag 3 februari 2018 op 324 bezoekers !!! De eerste bezoeker kwam uit Amsterdam.

De heer Mark Ziekman ontving als cadeau de dvd over Johan Cruyff met als titel “uno momento dado”.

De 100 ste bezoeker kwam uit Zeddam. Mevrouw Mieke Wissink ontving samen met haar groepje bezoekers taart en Mieke ontving een leuke bos bloemen. We hadden geen cadeau voor bezoeker 200 of 250, maar wel voor bezoeker 311. Dit is het aantal goals gescoord door de topscorer van de Eredivisie, en dat is niemand minder dan Mister PSV, oftewel Willy van der Kuijlen. Hij scoorde er 308 voor PSV en 3 voor MVV. Onze 311e bezoeker kwam uit Stokkum en was niemand minder dan de Engelsman Rob Mc Donald. Rob speelde in Nederland voor Cambuur, Wageningen, Fc Groningen en PSV en brengt tegenwoordig Nederlandse trainers onder bij diverse clubs in Europa, maar ook ver daarbuiten. Rob Mc Donald hebben wij verblijd met het prachtige boek van uitgeverij Hermans, de  “Achterhoekse Kearls”.

   
Dan zijn wij als stichting Home of Football enorm blij en dankbaar, dat veel bezoekers ons initiatief ondersteunen door Vriend van onze stichting te worden. Op dit moment hebben wij veel toezeggingen van mensen, die vriend willen worden en dat is leuk. We moeten er nog wel even op attenderen, dat je pas Vriend van onze stichting Home of Football bent als je daadwerkelijk jouw vrije donatie hebt overgemaakt naar ons IBAN Nummer. Het aantal mensen en bedrijven, die ons steunen zijn er in totaal 40. Onze dank is groot !!!