Bezoekadres: Stichting Home of Football, Heuvelwijk 10, 7047 CJ Braamt
Parkeeradres: Hettenheuvel, Zeddamseweg 5, 7035 DC Kilder


Routebeschrijving:
Auto

Als u uit de richting van Kilder komt , kunt u via de Zeddamseweg richting Braamt/Zeddam gaan. Ter hoogte van de Loolaan ziet u aan de rechterzijde na 800 meter de Parkeerplaats Bergherbos (deze is met een geel bordje aangegeven). Hier kunt u uw auto parkeren. Fred Baars komt u hier 15 minuten voor de afgesproken begintijd persoonlijk ophalen. Samen met gids Fred loopt u via de Loolaan naar de Heuvelwijk 10 te Braamt, het adres van het voetbalmuseum Home of Football en herkenbaar aan de Achterhoekse vlag aan de vlaggenmast. Bij goed weer vinden wij het prettig als uw auto op de parkeerplaats bij het Bergherbos staat, omdat er bij het voetbalmuseum helaas niet voldoende ruimte is om te parkeren.

Als u uit de richting van Braamt (Langestraat) of Zeddam (Hooglandseweg) komt, gaat u richting Kilder en ter hoogte van de Loolaan ziet u aan de linkerzijde de Parkeerplaats Bergherbos (deze is met een geel bordje aangegeven). Hier kunt u uw auto parkeren. Fred Baars komt u hier 15 minuten voor de afgesproken begintijd persoonlijk ophalen. Samen met gids Fred loopt u via de Loolaan naar de Heuvelwijk 10 te Braamt, het adres van het voetbalmuseum ‘Home of Football’ en herkenbaar aan de Achterhoekse vlag aan de vlaggenmast. Bij goed weer vinden wij het prettig als uw auto op de parkeerplaats bij het Bergherbos staat, omdat er bij het voetbalmuseum helaas niet voldoende ruimte is om te parkeren.


Fiets / te voet

Als u uit de richting van Kilder komt , kunt u via de Zeddamseweg richting Braamt/Zeddam gaan. Ter hoogte van de Loolaan ziet u aan de rechterzijde na 800 meter de Parkeerplaats Bergherbos (deze is met een geel bordje aangegeven). U fietst of loopt dan nog 150 meter door en ziet aan de linkerzijde bij het eerste zandpad het bordje Heuvelwijk 8 t/m 13. U fietst of loopt naar beneden naar het witte huis aan de Heuvelwijk 10 te Braamt, het adres van het voetbalmuseum ‘Home of Football’ en herkenbaar aan de Achterhoekse vlag aan de vlaggenmast.

Als u uit de richting van Braamt (Langestraat) of Zeddam (Hooglandseweg) komt, gaat u op de T-splitsing Hooglandseweg/Langestraat richting Kilder. U fietst of loopt dan nog 150 meter door en ziet aan de rechterzijde bij het eerste zandpad het bordje Heuvelwijk 8 t/m 13. U fietst of loopt naar beneden naar het witte huis aan de Heuvelwijk 10 te Braamt, het adres van het voetbalmuseum ‘Home of Football’ en herkenbaar aan de Achterhoekse vlag aan de vlaggenmast.

 

Contactformulier: