Ja, ik wil graag ‘VRIEND’ worden van de stichting ‘Home of Football’.

Ik vind het initiatief van de stichting ‘Home of Football’ om gelden te verwerven voor de stichtingen ‘Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding’ en ‘Spieren voor Spieren voor kinderen met een spierziekte’ een heel mooi initiatief. Ik wil mijn jaarlijkse donatie (zelf te bepalen) graag leveren om de exploitatie van het museum rond te krijgen. Daarbij ga ik ervan uit dat het surplus van de bijdragen van ‘de Vrienden’ ten goede komt aan de stichtingen ‘Bergh in het Zadel’ en ‘Spieren voor Spieren’.

Als tegenprestatie organiseert de stichting jaarlijks een leuke activiteit die in het teken staat van voetbal en het museum voor ‘de Vrienden’. Uiteraard houden wij U op de hoogte van het wel en wee van de stichting en haar museum door middel van nieuwsbrieven.

    Aanmeldformulier vriend van "Home of Football"

    Ik ga zelf mijn donatie overmaken op het IBAN: NL65 RABO 0320 2415 72 t.n.v. de Stichting ‘Home of Football’ onder vermelding van “Vriend van de stichting ‘Home of Football’. En ben op de hoogte dat ik pas vriend van ben als de donatie door de Stichting ‘Home of Football’ is ontvangen.

    [recaptcha size:normaal]