Wij danken onze Vrienden van de stichting Home of Football

Wij danken iedereen , die ons financieel steunt. Door uw financiële bijdrage aan onze stichting Home of Football kunnen wij de vaste kosten ( gas , water, licht, beveiliging, wifi, verzekering ) betalen.

Daarnaast willen wij het voetbalmuseum in de loop der jaren nog mooier en interessanter maken door de aanschaf van vitrines, armaturen, spotlichten, fotolijsten en audiovisuele apparatuur.

Wij organiseren éénmaal per seizoen ( dat zal nu wel ergens in juni 2020 worden ) onze Vriendendag. Het is altijd gezellig onder elkaar , want wij zorgen voor een hapje en drankje en sfeervolle muziek en willen u graag voetballers, coaches of gastsprekers laten zien en laten horen op deze feestelijke zaterdag.

Wij hopen als stichting Home of Football ons nog tientallen jaren in te zetten voor de 2 goede doelen, namelijk Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding en de stichting Spieren voor Spieren.

Op 18 december a.s.  weten we hoeveel wij als vrije giften hebben binnen gekregen in 2019 en dan zullen we dit even later bekendmaken via onze website.

U kunt ons nog steeds steunen door Vriend te worden van onze stichting Home of Football. U kunt op onze website informatie hierover lezen. Maar wij zouden het enorm prettig vinden, dat u nu Vriend van onze stichting wordt door uw vrije donatie over te maken naar ons IBAN Nummer

NL65 RABO 0320 2415 72 met vermelding van Vriend 3e seizoen

Het seizoen loopt t/m 30 juni 2020 maar wij bepalen straks na de loting voor het EK 2020 wanneer wij onze Vriendendag houden en dan willen we in maart onze Vrienden gaan uitnodigen.

Nogmaals enorm bedankt voor uw donatie en Vriend willen zijn van onze stichting Home of Football.

Hieronder ziet u onze museumgids Fred bij één van zijn nieuwe vitrines ( er zijn er 6 aangeschaft en deze zijn geschilderd en van voetbalbekleding voorzien door Els Rutting-Baars, onze crea-Bea,  – laden gras ( ontworpen door M & J Design – Tamara Peeters) , zijkant voetbalbehang ). Tevens zijn er weer nieuwe armaturen en spotlights aangeschaft om de gehele vitrines goed zichtbaar te hebben. Ook dank daarvoor Van Egmond / Martin Vogelaar uit Doetinchem.