Lieve Vrienden van ons voetbalmuseum,

Als we met ons voetbalmuseum terugblikken op 2023, kunnen we alleen maar tevreden zijn. Immers in het jaar 2023 hebben we maar liefst 314 bezoekers mogen verwelkomen met koffie/thee en iets lekkers. Er was veel interactie en de rondleidingen waren telkens weer een genot om mee te maken voor zowel de bezoekers als reisgids Fred Baars. Door de 49 rondleidingen in 2023 komt het totaal aantal rondleidingen in 6,5 jaar op 280 !!! De bezoekers vonden de rondleidingen waarschijnlijk ook geweldig en waardeerden dit met een recordbedrag aan vrije giften : EUR 3.939,75.

Als stichting Home of Football hebben wij dit bedrag mooi afgerond naar EUR 4.000,00, zodat wij net voor de Kerst EUR 2.000,= konden overmaken naar één van onze goede doelen, namelijk de stichting Spieren voor Spieren. Aan de stichting Bergh in het Zadel ( ons andere goede doel ) konden we maar liefst EUR 2.200,= overmaken. Dit door de EUR 200,= extra opbrengst met de verkoop van de prachtige boeken “Achterhoekse Deerns “door topfotograaf Theo Kock uit Kilder.

Onze Vriendentref 2023, welke wij op zaterdag 1 juli jl. hebben gehouden, was er weer één om in te lijsten. De tenten, tap, statafels en glazen werden beschikbaar gesteld door Alex Cornielje en het geluid/  de muziek was geregeld door Bryan Keurntjes. Els & Marion hadden gezorgd voor een heerlijk koud en warm buffet. En voor de drank danken we Alex Cornielje, Fred Baars en Gerard Martens.

Maar liefst 42 Vrienden konden gehoor geven aan de uitnodiging en wij danken onze voorzitter  Leo Gerhardus voor zijn speech, penningmeester Fred Willemsen voor het toelichten van de financiële cijfers, de heer Jan Boersma van de stichting Spieren voor Spieren voor zijn uiteenzettingen m.b.t. de vele projecten waar zij zich voor inzetten en Fred Baars voor de voetbalquiz.

Maar onze grootste dank gaat uit naar al onze Vrienden, die ons enorm helpen om het voetbalmuseum Home of Football te Braamt in stand te houden door hun jaarlijkse financiële donatie aan ons voetbalmuseum als VRIEND. Enorm bedankt hiervoor !!!!

In 2024 staan alweer vele rondleidingen gepland in ons aan de buitenzijde opgeknapte voetbalmuseum. Gesponsorde beits werd in september 2023 aangebracht. En de deuren en kozijnen werden keurig in het wit gezet. Dank hiervoor Michel & Riëtte Jansen, Gerard Martens en Martijn de Groot !!!!

We hopen natuurlijk dat U onze Vriend blijft en  daarmee ons mooie voetbalmuseum in stand houdt. Er staan alweer vele rondleidingen gepland in onze vrije tijd en we gaan ons in 2024 uiteraard samen met u weer inzetten voor de 2 goede doelen, waarvoor wij zo goed en zo lang mogelijk voor willen scoren !!!!