Op zaterdag 30 juni jl. hebben wij als stichting Home of Football onze eerste Vriendendag georganiseerd. Er was een tap aanwezig en in totaal 13 statafels en 3 tenten in 3 formaten. Daarvoor dank Alex Cornielje.Het weertje was prima : heerlijke zonneschijn en droog !

Voorzitter Leo Gerhardus heette alle aanwezige Vrienden welkom en benadrukte nog even hoe belangrijk de Vrienden voor onze stichting Home of Football zijn. Zolang wij Vrienden blijven houden , zal de stichting Home of Football kunnen blijven bestaan.

De ” Vrienden van ” werden uiteraard getrakteerd op heerlijke hapjes en een lekker koel drankje en werden onderhouden door de prima muziek van Bryan & Ginny ( met dank aan Geluid Theo Baars ) en de korte en krachtige interviews. Immers Fred Baars had een drietal gasten uit de regio uitgenodigd. Niemand minder dan de beste speler van het seizoen 2017-2018 : keeper Marco Olthuis van Sportclub Silvolde. Daarnaast had Fred een tweetal De Graafschap-mensen uitgenodigd, die bergen met werk verzetten voor hun blauw-witte profclub : Carlo Monasso, de teammanager van De Graafschap 1 en Jan Bartels , de materiaalman bij De Graafschap. Jan verricht zoveel belangrijk werk achter de schermen en is net zoals Carlo niet weg te denken bij De Graafschap.

Buurjongen Jonathan van Meer verrichtte onder toeziend oog van notaris Pieter Reijenga ( natuurlijk was hij als Vriend aanwezig ) de verloting van de twee boeken met als titel Achterhoekse Kearls. De gelukkige onder de 398 bezoekers in het eerste seizoen was de Portugees José Augusto dos Santos en de gelukkige onder de Vrienden van was VVL-bestuurslid Ruud Smit.
Wij als stichting Home of Football kijken samen met onze Vrienden van terug op een zeer gezellige Vriendendag !