Bezoekers  : “ Heel hartelijk bedankt “

Wij zijn enorm blij met al deze enorme vrije giften voor de 2 goede doelen en danken daarvoor al onze bezoekers. Wij danken tevens de mensen , die ons weer nieuwe voetbalspullen hebben gebracht. Wij zijn met alles enorm blij.

Wij danken ook nog even Eke en Ben Wielstra en Anita de Wilde ! Zij kwamen op zaterdag 19 oktober jl. naar ons voetbalmuseum met spullen van hun (schoon) zus Magda Wielstra. Wij gaan nog een vitrine inrichten voor deze op 27 september jl. overleden bijzondere vrouw. Zij heeft veel betekend en gedaan voor het meisjesvoetbal, damesvoetbal, schoolvoetbal en ook voor het binden van mensen in het algemeen. Magda is 63 jaar geworden en leed sinds 2015 aan een ernstige vorm van de spierziekte ALS.  Op zaterdag 19 oktober jl. hadden we daarna bezoek van architect Huub Geerligs met zijn buren. Huub was er voor de 3e keer en nog steeds reuze enthousiast net zoals zijn buren. Daarna kwam de groep “ Stark Wark “. Weer een mooie groep uit Zeddam , die leuke vrije giften gaven en waarmee museumgids Fred ook nog even gezellig bij aan tafel ging zitten bij Kobus. We hebben heerlijk gegeten , gedronken en nagekletst. Fred moest op tijd gaan aldus leader Jeroen Jansen , die namens de groep Fred het etentje aanbood en voor Els ( en misschien Dorus ) ook nog overheerlijke spare-ribs  had laten klaarmaken , welke Fred tevreden mee naar huis nam.

Op zondag 20 oktober jl.  was er bezoek van zangroep De Görgelpiepen. Samen met Dorus ging Fred deze groep bezoekers ophalen bij de parkeerplaats bij het Bergherbos. Wij danken de groep voor hun enthousiasme en danken organisator Lau Bisselink ( en echtgenote Ineke ; zij had nog wat lekkers voor Dorus ) voor de mooie woorden en penningmeester Frans Welling voor de geldelijke bijdrage.

Hierna was het tijd voor een herdenkingsmiddag ter herinnering aan voor ons de grootste Schalke 04 – fan aller tijden , de heer Klaus Wagner , welke een jaar gelden op 81-jarige leeftijd overleed ten gevolge van een hersenbloeding. Zijn vrouw Wouti, kinderen en kleinkinderen waren allen aanwezig op deze gepaste en bijzondere bijeenkomst. Er kwamen ook nog mooie herinneringen aan Klaus Wagner voorbij en wij danken de familie voor alle mooie attributen van Klaus Wagner & Schalke 04 .